06 - 247 86 277 info@bohemiavijlen.nl

Over ons

Wij verkopen de beste Tsjechische glazen nagelvijlen voor handen en voeten. De vijlen worden verkocht onder het merk Bohemia, zijn traditioneel met de hand gemaakt en garanderen maximale kwaliteit bij elke individuele vijl. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie in combinatie met de traditionele methoden voor de verwerking van glas. De meeste productiemethodes en machines zijn in eigen atelier ontwikkeld.

Bohemia glazen nagelvijlen voor de handen zijn van de hoogste kwaliteit en dienen voor de nagelverzorging. In vergelijking met andere bedrijven, niet alleen Tsjechische, maar ook uit andere landen, is de kwaliteit van het oppervlak van de “Bohemia vijlen” aanzienlijk beter. Door de relatief fijne textuur van het geslepen oppervlak bieden de vijlen uitstekende schurende eigenschappen. Testen van het schurende oppervlak van glazen nagelvijlen, die door ons bedrijf geproduceerd zijn, hebben aangetoond, dat de vijlen een buitengewone, bijna onbeperkte levensduur hebben. 

Het materiaal waaruit de glazen nagelvijlen verwaardigd zijn, is “Float” glas, wat een mengsel van natuurlijke materialen zoals zand, soda, kalk en dolomiet is. Het bevat geen zware metalen, andere ongewenste elementen of ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de mens.

Bohemia Vijlen is het bedrijf van Ton Mouris. Ton is ook eigenaar van Mouris Administratie & Support, waarbij hij bedrijven en ondernemers ontzorgt op het gebied van hun administratie. In 2012 is Bohemia Vijlen ontstaan, nadat Ton de vijlen ontdekte in Tsjechië en daar zo onder de indruk was van de kwaliteit van het product, dat hij een Nederlandse introductie heeft gerealiseerd. Bohemia Vijlen verkoopt aan groothandels en salons.

De glasnagelvijlen zijn leverbaar met het Bohemia logo, maar ook onbedrukt of met de bedrukking naar wens.